Afslanken doe je zo!

Sauna & Wellness > Acties > Afslanken doe je zo!

Kyalin

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz. Jou daarbij helpen, is wat wij elke dag doen. Want een goed dieet begint met een goede begeleiding: een juist afslankprogramma op jouw toekomstige maat vooropstellen en zorgen dat we samen jouw doel bereiken.

In 4 stappen werken we naar een nieuw gezond voedingspatroon.

Het 4-stappenplan
 1. Afslankfase
 2. Reïntroductie
 3. Stabilisatiefase
 4. Gezonde voeding
De doelstellingen
 1. Efficiënte aanpak van gewichtsverlies.
 2. Snelle vetverbranding, zonder verlies van spiermassa.
 3. Aanreiken van nieuwe voedingsgewoonten.
 4. Aanzet tot een nieuwe levensstijl.

Actie: Om jou te motiveren ontvang je na de afslankingsfase als beloning een waardebon van € 35 voor de aankoop van Kyalin producten.

Naast Kyalin kan je bij ons ook terecht voor voedingsadvies met gezonde voeding, maar ook voor advies bij sport, zwangerschap, ziekte of andere aandoeningen.

U kan uw afslankingsproces positief beïnvloeden door dit in combinatie met de Slimline te doen.

Slimline

Slimline helpt u bij gewicht­saf­name en het ver­beteren van de huid. Slimline zorgt ervoor, dat uw lichaam weer in even­wicht komt en afvalstoffen worden afgevoerd. Voor mensen met een klein maar ook groter overgewicht biedt Slimline in com­bi­natie met onze voed­ingsad­viezen een mogelijkheid tot ver­ant­wo­ord afslanken en een betere conditie.

Onze diëtiste bespreekt samen met jou je lev­ensstijl en eventuele medis­che achter­grond. Op basis van deze gegevens én uw per­soon­lijke wensen en voorkeuren kun­nen wij u na afloop een passend advies geven. U kunt vertrouwen op een betrokken, deskundige en geschoolde specialist die u met de uiterste zorg zal behandelen en begeleiden.

Actie: 10 beurten + 2 beurten gratis (t.w.v €110) + gratis detoxkuur (t.w.v € 67)

Prijs: € 550

In combinatie met deze detoxkuur, wordt uw lichaam gezuiverd en ontzuurt hetgeen zal resulteren in beter gewichtverlies en een vitaal gevoel.

Inhoud detoxkuur Alka:

DRUPPELS

Basische druppels, die bij toevoeging aan uw drinkwater de pH waarde verhoogt. Hierdoor ontstaat basisch water. Het drinken hiervan heeft een sterk ontzurende werking. 3 druppels 5 maal per dag.

THEE

Kruiden zijn krachten uit de natuur! Deze thee ondersteunt de afvoer van zure afvalstoffen via nieren en urinewegen, draagt bij tot een gezonde blaas en urinewegstelsel, ondersteunt een goede spijsvertering. Bevat natuurlijk antioxidanten en helpt om een gezond lichaamsgewicht te behouden.

BADZOUT

Door toevoeging van dit badzout krijgt het water een hogere pH. Zure afvalstoffen worden via de huid naar buiten afgevoerd. Oude zure huidlagen worden vernieuwd en geneutraliseerd. Kan ook in de douche gebruikt worden en plaatselijk aangebracht worden op probleemzones. Ook geschikt voor kinderen en baby’s.

GREENS

Groene shake met hoogwaardige voedingsextracten en orthomoleculaire voedingsstoffen, vol basische mineralen voor een optimale ontzurende werking. Ondersteund gewrichten, darmen en hersenen. Geschikt voor vegetariërs, veganisten en diabetici.


 • 03-10-2016

 • 30-11-2016

 • Zensation Actie - Afslanken doe je zo!
 • Zensation Actie - Afslanken doe je zo!

Reserveren

 • info@zensation.be
 • 015 / 34 34 31