Zensation House of Beauty


 
MEDISCH-ESTHETISCH INSTITUUT

Stopzetting House of Beauty concept
Wij brengen u graag op de hoogte dat wij ons concept House of Beauty stopzetten op 31 maart 2021. 
Ons concept Sauna & Wellness blijft bestaan.
Door de coronamaatregelingen weten wij niet of  wij nog tijdelijk terug kunnen opstarten met onze schoonheidsbehandelingen. 
Indien u nog in het bezit bent van een cadeaubon voor een schoonheidsbehandeling kan u deze opgebruiken tot 31 maart in onze House of Beauty Shop of u kan de cadeaubon bewaren voor een Privé Sauna of een Wellness behandeling.
Tot en met 31 maart kan u genieten van talrijke kortingen in onze House of Beauty Shop. 
   
Wij danken u voor het vertrouwen in ons en wij hopen u opnieuw te mogen verwelkomen in onze Privé Sauna & Wellness wanneer we onze deuren terug mogen openen .

Innerlijke en uiterlijke schoonheid
Specialisten in afslanking, huidverbetering en gezonde levensstijl. House of Beauty is een schoonheidsinstituut met intieme sfeer. Een totaalconcept voor een gezonde levensstijl, afslanken, huidverzorging, haartransplantatie, ontspannings- en schoonheidsbehandelingen.
Geniet hier van esthetisch-medische behandelingen afgestemd op úw huid en lichaam. En laat u pamperen met exclusieve verzorgingsproducten die de hoogste concentratie aan kostbare ingrediënten bevatten.
U krijgt een stralende huid, slank silhouet en energieboost.
Na persoonlijke analyse van uw huid en/of lichaam ontvangt u een op maat gemaakt programma en tips voor nazorg.
Onze behandelingen zijn waardevolle alternatieven voor chirurgische ingrepen én volledig pijnloos.
Het team van professionele gezondheidscoaches, schoonheidspecialisten, diëtiste en specialistes permanente ontharing en make-up staat in voor een warm en professioneel onthaal.
Uw pure schoonheid, energie en innerlijke harmonie staan bij ons centraal.

Acties

Schrijf u in op onze nieuwsbrief