Zeitgard thuisverzorging

House of Beauty > Shop > Zeitgard thuisverzorging

Een geïntegreerde oplossing voor tijdloze schoonheid

Eeuwige jeugdigheid & schoonheid is de droom van iedereen. De geïntegreerde ZEITGARD Anti-Age system in combinatie met onze verzorgingsproducten van GERMAINE DE CAPUCCINI helpt u de tijd te stoppen en de jeugdigheid van uw gezichtshuid te behouden. ZEITGARD werd speciaal ontworpen voor professioneel gebruik thuis. U kan rekenen op innovatieve technologie die u tot nu toe enkel in schoonheidssalons kende. In drie eenvoudige stappen verkrijgt u langdurige resultaten. U begint met een grondige, diepe gelaatshuid reiniging als voorbereiding op verdere verzorging. Daarna volgt een anti-age behandeling die huidrimpels effent en de diepere huidlagen stimuleert met een merkbaar, onmiddellijk effect. De laatste stap is een uitgebreide, huidtype specifieke herstel-verzorging, die bijdraagt tot de regeneratie van de huid en u een duurzame jeugdig & frisse look geeft. Wacht niet langer: draai uw klok nu terug.

Mogelijkheden

Het ZEITGARD Cleansing System voor een stralend zuivere huid

Een nieuwe dimensie in gezichtsreiniging

Een zuivere en stralende huid in een handomdraai dankzij de ZEITGARD reinigingsborstel! De innovatieve elektrische gezichtsreinigingsborstel tilt de gewone reiniging van de huid naar een hoger niveau. Verwijdert make-up en andere onzuiverheden tot 10 keer efficiënter zonder de huid bijkomend te belasten.

Uniek hygiëneconcept

De speciaal voor LR ontwikkelde filamenten van de gebogen borstelkop garanderen tot wel 3 maanden lang een onberispelijke hygiëne dankzij de antibacteriële werking van de werkzame stof Microsilver BG™. Die werkt als een beschermend schild: ze vermindert de hoeveelheid bacteriën op de huid en voorkomt dat ze opnieuw de kop opsteken.

Gezichtsreiniging op een hoger niveau

De innovatieve ZEITGARD reinigingsborstel betekent een ware revolutie voor de klassieke huidreiniging.

Hij is efficiënter en zeer zacht voor de huid.

De elektrische borstel en de speciaal ontwikkelde reinigingstextuur zorgen samen voor een fijn ‘net’ dat onzuiverheden oplost, opvangt en verwijdert. Zo is uw huid optimaal voorbereid op de gezichtsverzorging die erop volgt. Uw huid ziet er beter uit, wordt gladder en straalt – zowel bij vrouwen als bij mannen!

Voordelen op een rijtje:

Tot 10 keer effectiever dan de normale reiniging met de hand

ZeitGard werkt beter en zachter dan de gebruikelijke roterende borstels

Reinigt intensief maar op een milde manier tot diep in de poriën

Huidverzorgingsproducten worden beter opgenomen waardoor ze beter werken

Huidonzuiverheden worden verminderd

Frisse teint door het stimuleren van de bloedsomloop

Strakkere huid dankzij de massagefunctie

Mooiere huidstructuur, schonere, gladdere en stralendere huid

Snel in gebruik: slechts één minuut per dag

Praktisch in gebruik: onder de douche te gebruiken

Licht en ergonomisch design: makkelijk mee te nemen op reis

Drie intensiteit levels voor een optimale effectiviteit en comfort

Lange gebruikerstijd na opladen

Hygiënisch dankzij uniek MICROSILVER-technologie

Dermatologisch getest

Prijs: € 199 - verkrijgbaar met borsteltje voor de gewone huid of de gevoelige huid.

Nieuwe borsteltjes: € 27,99

Zeitgard anti-age system

Unieke Special Care tegen huidveroudering

Met één druk op de knop zichtbaar mooiere huid dankzij ZEITGARD Anti-Age System. Het revolutionaire apparaat ZEITGARD 2 in combinatie met de doeltreffende anti-aging producten zorgen voor een professionele, geïntegreerde intensieve verzorging voor thuis. Een dagelijkse verzorging van 4 minuten zorgt ervoor dat uw huid er jonger uitziet en minder rimpels vertoont.

Professionele technologie

ZEITGARD 2 combineert drie welbekende dermatologische procedures in een behandeling. In de eerste stap zorgt een warmtebehandeling van de huid ervoor dat de poriën zich openen. De verzorgingsproducten kunnen daardoor dieper in de huidlagen penetreren, in vergelijking met een conventionele gezichtscrème. Daarna worden de poriën door zachte koeling gestimuleerd om opnieuw samen te trekken. Ingewerkte anti-aging producten kunnen niet meer ontsnappen en kunnen nu hun volle potentieel ontplooien. Ter ondersteuning van de warm/koud behandeling maakt ZEITGARD 2 gebruik van een vibratie-functie, die de actieve ingrediënten dieper in de huid werken en de absorptie van de actieve werkstoffen optimaliseert. De huid krijgt een echte “energie-boost” en ziet er gladder en jonger uit.

Bijzonder voordelen

  • Anti-aging producten worden diep in de huid gebracht en ontplooien hun volle potentieel van binnenuit
  • Huidlagen worden gestimuleerd door vibratie, waardoor de actieve werkstoffen beter verdeeld worden
  • Huidzwellingen, zoals wallen, kunnen verminderd worden, omdat vloeistoffen worden verwijderd
  • De combinatie van een warm/koud behandeling en vibratie is een echte energie-boost voor uw huid

Doeltreffende intensieve huidverzorging

De beste resultaten worden behaalt met ZEITGARD 2 in combinatie met de intensieve huidverzorging van GERMAINE DE CAPUCCINI.Prijs: € 249

  • Zensation Behandeling - Zeitgard thuisverzorging

Reserveren

  • info@zensation.be
  • 015 / 34 34 31